HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Förändrade besökstider p.g.a krisen: 

Måndag 26/10 öppet 10.00-12.00

Onsdag 28/10 öppet 10.00-12.00

Fredag 30/10 öppet 09.00-12.00

Övriga tider stängt för besök!

Felanmälan alla vardagar 08.00-16.00 på tel: 060 16 35 00

Viktigt - Endast akuta åtgärder utföres!

På grund av rådande situation ber vi er att i första hand kontakta oss via 060-16 35 00 eller e-post: info@timrabo.se. Ni kan också använda ”mina sidor” eller bostadsappen. Om ni besöker vår reception var god håll ett avstånd på ca 1 meter från vår receptionsdisk. Tillsammans kommer vi att klara av krisen som råder.

Important - only urgent work is performed!

Due to the current situation, we ask you to contact us firstly on 060-16 35 00 or e-mail: info@timrabo.se. You can also use "my pages" or the housing app. If you visit our reception, please keep a distance of about 1 meter from our reception desk. Together we will cope with the crisis that prevails.

Välkommen till Timråbo! 


Timråbo är Timrå kommuns allmännyttiga bostadsbolag. Vi erbjuder ett brett utbud av lägenheter och lokaler med hyresrätt. Timråbo förvaltar nästan 1 900 lägenheter inom olika attraktiva områden i Timrå kommun. Är du lite äldre och vill bo tryggt med gemenskap erbjuder vi gärna vårt Plus-boende koncept. Vår vision är att erbjuda ett attraktivt boende för alla. Letar du ett nytt boende eller en lokal? Kontakta vår uthyrning!


Välkommen hem!

Hur snabbt kan man få en bostad?

När du söker bostad är det viktigt att tänka på att bostadskön inte är en enda lång ringlande kö. För varje bostad som annonseras ut bildas en separat kö av intressenter för just den bostaden. Majoriteten av de som står i kö söker inte bostad aktivt.Hur snabbt du kan få en bostad beror på flera faktorer, var du vill bo, hur många som är intresserade av att bo där, hur många som är intresserad av en speciell lägenhet i ett speciellt hus och hur hög hyra du är beredd att betala. Det är därför svårt att ange en generell väntetid, men som kan vara allt från 6 månader upp till flera år.