HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

OBS!

Det råder eldningsförbud i hela Timrå och det innebär att det INTE är tillåtet att använda grillar, engångsgrill, använda stormkök eller att göra upp eld inom Timråbos fastigheter.

    Läs mer om eldningsförbudet på räddningstjänstens hemsida:

www.raddning.info/nyhetsarkiv/bildspel/2018-06-28-eldningsforbud-i-lanet.

          

   

Välkommen till Timråbo! 


Timråbo är Timrå kommuns allmännyttiga bostadsbolag. Vi erbjuder ett brett utbud av lägenheter och lokaler med hyresrätt. Timråbo förvaltar över 1 800 lägenheter inom olika attraktiva områden i Timrå kommun. Är du lite äldre och vill bo tryggt med gemenskap erbjuder vi gärna vårt Plus-boende koncept.


Vår vision är att erbjuda ett attraktivt boende och vårt mål är att du som hyresgäst ska vara nöjd med ditt boende.


Letar du ett nytt boende eller en lokal? Kontakta vårt kundcenter!


Välkommen hem!

Hur snabbt kan man få en bostad?

När du söker bostad är det viktigt att tänka på att bostadskön inte är en enda lång ringlande kö. För varje bostad som annonseras ut bildas en separat kö av intressenter för just den bostaden. Tänk också på att majoriteten av de som står i kön inte söker bostad aktivt.Hur snabbt du kan få en bostad beror på flera faktorer, bland annat på var du vill bo, hur många som är intresserade av att bo där, hur många som är intresserad av en speciell lägenhet i ett speciellt hus och hur hög hyra du är beredd att betala.Så det är därför svårt att ange en generell väntetid, men som kan vara allt från 6 månader upp till flera år.