Nybygget

Köpmangatan

Rundvandring >>
(hyra,yta,bilder,våning m.m.)

Stillbilder>>

3D-planskisser >>

 

 

 

 

Välkommen till Timråbo!

Timråbo är Timrås kommunala bostadsbolag. Vi erbjuder ett brett utbud av lägenheter i ett flertal områden inom kommunen. Vi har allt från små ettor till stora lägenheter.

Är du lite äldre och vill bo tryggt med gemenskap är vårt Plus-boende koncept perfekt!

Vårt övergripande mål är att ha nöjda kunder. Ett mål som finns med oss i allt vi gör dagligen.
            

Nu kan du gå in och kika på skisser och göra en virtuell rundvandring i nån lägenhet på nybygget på Köpmangatan, du kan dock inte börja söka nån lägenhet  där än. Vi kommer att lägga ut lägenheterna på hemsidan framåt sommaren så man kan lägga intresseanmälan på dessa då,  så håll utkik! 
             

Hur snabbt kan man få en bostad?

När du söker bostad är det viktigt att tänka på att bostadskön inte är en enda lång ringlande kö. För varje bostad som annonseras ut bildas en separat kö av intressenter för just den bostaden. Tänk också på att majoriteten av de som står i kön inte söker bostad aktivt.Hur snabbt du kan få en bostad beror på flera faktorer, bland annat på var du vill bo, hur många som är intresserade av att bo där, hur många som är intresserad av en speciell lägenhet i ett speciellt hus och hur hög hyra du är beredd att betala.Så det är därför svårt att ange en generell väntetid, men som kan vara allt från 6 månader upp till flera år.

Kontakta oss

Besöksadress:
Centrumhuset, Köpmangatan 31

Telefon: 060-16 35 00
Trygghetsjouren: 060-15 03 10

Kontorets öppettider:
kl 08.00-12.00 och 13.00-16.00.

Övriga kontaktuppgifter >>