HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende FÖR HYRESGÄSTER Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Nöjda kunder genom hela livet

Nöjda kunder genom hela livet Plusboendet är ett boende som ger lite mer, ett extra plus helt enkelt genom att aktivt ha lyssnat på vad äldre personer tycker är viktigt i och kring sitt boende har vi skapat en trygg boendeform med hög tillgänglighet och kvalitet. Trygghet och gemenskap är ett par av nyckelorden.


Plusboendet vänder sig till dig som är lite äldre och vill bo bra, och tillsammans med jämlikar. Du bor i en lägenhet som är anpassad för att fungera för dig och dina behov. Naturligtvis finns det hiss och balkong eller uteplats. Tillgängligheten i övrigt skall också vara god. Lägg därtill till det som det många tycker är viktigast av allt – gemenskapen. I våra plusboenden så möts och umgås de boende med varandra som vill. Det kan vara över en kopp kaffe, över en travrad eller varför inte för en gemensam promenad. Det är de boende som tillsammans hittar aktiviteter som passar just dom. Vi tillhandahåller lokaler för umgänge.


Vårt råd till de människor vi möter är att börja fundera på ett framtida och lättsammare boende någon gång kring 60 års åldern. När man har ork kvar att lägga på annat än snöskottning och renovering och i lugn och ro kan leta efter ett boende som passar perfekt.Om tanken om ett lättsammare boende som ger tid över till annat låter intressant så hoppas vi att du hör av dig för ytterligare information.


Våra plusboenden: 

Norra Vivstalund: Skogsvägen 2-6, Köpmangatan 17-21 

Björken: Skogsvägen 16-26 

Bågen: Köpmangatan 18-20 

Timrågården: Rönnvägen 3 

Tallnäs: Rörvägen 40-50 

Söråker: Bäckgatan 9 C-D


Om ingen ”plussare” är intresserad av en lägenhet i våra pluslägenheter hyrs den ut till andra sökande. Som ”plussare” har du förtur men lägenheten står inte tom om vi har andra sökande.
Information

Besöksadress: 

Terminalvägen 30, 86136 Timrå 


Telefon: 060-16 35 00 


Trygghetsjouren: 060-15 03 10 


Kontorets öppettider: 
Måndag-Fredag

kl 10.00-11.30 och 12.30-15.00. 

Timrågården
Tallnäs
Söråker
Norra Vivstalund
Bågen
Björken