HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende FÖR HYRESGÄSTER Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Söka Bostad?


Hur man söker en lägenhet via vår hemsida: Gå in under rubriken Köregistrering om du inte redan är registrerad,  där klickar du på kundanmälan och fyller i alla uppgifter samt gör en önskemålsprofil. Kryssa i rutan att du vill ha förslag enligt dina önskemål. På så vis är du alltid uppdaterad med vad som blir ledigt. Du får 1 poäng för varje dag du står i kö. Glöm inte att du måste uppdatera dina uppgifter minst en gång var sjätte månad. Ett påminnelsemail om detta går ut automatiskt så glöm inte att uppdatera din mailadress när du byter sådan.Information

Vid frågor kontakta:

anette.granzell@timrabo.se


> Lediga lägenheter

Lediga lägenheter läggs ut på hemsidan och ligger sedan ute i ca 1 vecka. Under tiden lägenheten ligger ute på hemsidan görs ingen uthyrning på denna. D.v.s. du kan inte få besked om hur du ligger till innan bokningstiden gått ut. Efter ca 1 vecka plockas lägenheten bort och erbjudande går ut till de tre-fem första i kön som har mest poäng. Efter en vecka när alla har svarat går vi igenom alla de som fått erbjudande och skriver kontrakt med den som har längst kötid. Hör du inte av oss inom ca 14 dagar från det att du anmält intresse för en lägenhet, har du tyvärr inte blivit erbjuden den.


Kreditupplysning och boendereferens tas alltid innan kontraktskrivning. (Se under fliken "Uthyrningspolicy") Det är vi som hyresvärd som gör en slutgiltig bedömning innan hyresavtal kan tecknas.