HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Timråbo fairplay

Publicerad den 19 februari 2022

Timråbo satsar på föreningslivet.

 När Timråbo samarbetar med föreningar ska det vara bra för alla som bor och verkar i Timrå och därmed även bra för den lokala utvecklingen. För att våra satsningar ska nå så många Timråbor som möjligt stödjer Timråbo det lokala föreningslivet inom idrott, evenemang och kultur. 

-Timråbo vill nu efter pandemin, ge extra fart och stöd till det lokala föreningslivet, därför har vi startat Timråbo fairplay, berättar Micael Löfqvist, Vd på Timråbo.

 

Timråbo har genom åren bidragit till flera olika föreningars verksamhet via olika sponsoraktiviteter. Från och med år 2022 koncentreras alla samarbeten till bolagets nya satsning på lokal utveckling av idrott och kultur.

-För att få del av vår pengapott ska föreningen nu skicka in en ansökan om samarbete med Timråbo fairplay och vi har därför också satt samman en jury för att bedöma ansökningarna, med både externa deltagare och deltagare från oss på Timråbo, tillägger Micael

-Vi vill genom initiativet ge alla föreningar samma rättvisa chans till ett samarbete med oss på Timråbo, fortsätter Micael.

 

Timråbo Fairplay har en total pott om 200 000 kr/år. Juryn utser 3 samarbeten som lyfts utifrån särskilt goda initiativ där 50 000 kr delas ut till vinnaren, 40 000 kr till tvåan och 30 000 kr till trean. Resterande del fördelas via 8 lika stora samarbeten om 10 000 kr var. Timråbo tar emot ansökningar under en begränsad ansökningsperiod och behandlar samtliga ansökningar vid ett och samma tillfälle för att göra en så rättvis bedömning som möjligt.