HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Med anledning av skottlossning

den 17 juli 2019

Information till våra hyresgäster


Under natten mot måndag larmade flera personer om skottlossning i Tallnäs. Ett antal skott har avlossats mot äldreboendet i Tallnäs. Timråbo ser mycket allvarligt på händelsen och är samtidigt lättade över att ingen person kommit till skada. Polisen och socialtjänsten har ingen indikation på att någon hotbild föreligger mot äldreboendet.


Timråbo samverkar med polisen och Timrå kommun kring själva händelsen. För tillfället är det beslutat om förstärkt områdesrondering från Securitas. Polisen fortsätter med sitt utredningsarbete. Äldreboendet som blev skadat ägs av företaget Offentliga hus och åtgärder för att reparera skadorna har påbörjats.


Timråbo har sedan flera år aktivt verkat för ökad trygghet i Tallnäsområdet tillsammans med er hyresgäster men även aktivt med polisen och Timrå kommun. Om ni som hyresgäst gör observationer är det viktigt att ni alltid kontaktar polisen. Framkommer det andra störningar eller misskötsamhet i boendet vill vi att ni kontaktar Timråbos kundtjänst. En konstaterad störning leder till skriftlig anmodan om rättelse. I förlängningen kan upprepad misskötsamhet även leda till uppsägning av ett hyreskontrakt.


Vad kan du som hyresgäst göra?

1)Anmäl alltid pågående brott till polisen, ring 112.

2)Vill du tipsa polisen, gör det på telefonnummer 114 14.

3)Upplevs störningar i boendet utanför kontorstid, ring Timråbos trygghetsjour (Securitas) 060-15 03 10.

4)Säkerställ t ex att entrédörrar inte ställs upp, om detta sker meddela Timråbos kundtjänst 060-16 35 00.


Timråbos fastighetsskötare arbetar dagligen i området och tveka aldrig att ta kontakt med någon av dem för att prata om tankar och åtgärder för områdets bästa.


Vänligen

Timråbo

 

Information om händelsen hittar du på Timrå kommuns hemsida.

Klicka nedan: 

www.timra.se