HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Lokalhyra utsatta branscher

Publicerad den 9 april 2020

Timråbo har beslutat halvera lokalhyran för utsatta företag

Timråbo har på grund av de ekonomiska effekterna av coronaviruset beslutat att halvera lokalhyrorna för utsatta företag under kvartal 2 2020. 

-Timråbo har ett antal kommersiella lokaler i sitt hyresbestånd och flertalet hyrs ut till branscher som är särskilt utsatta från effekterna av coronavirsuet, därför har vi beslutat att lämna 50 % rabatt på de företagens lokalhyror för april, maj och juni, berättar Micael Löfqvist, vd på Timråbo. De berörda företagen behöver inte göra något utan rabatten är med på nästa hyresavisering.

Timråbo har även ställt om sina underhållsarbeten då det inte längre är möjligt att utföra arbeten inne i lägenheterna i samma utsträckning.

-Vår målsättning är att våra lokala ramavtalsentreprenörer får arbeta med yttre underhåll i stället eller andra åtgärder som går att utföra. På så sätt säkerställer vi att dessa företag inte drabbas ekonomiskt av våra beslut berättar Micael Löfqvist.
-Om behov uppstår så betalar vi även våra lokala företags fakturor snabbare men i första hand vill vi hålla dem fullt sysselsatta med underhållsåtgärder, tillägger Micael.